Фото без описуВажливою тенденцією серед населення громади є те, що молоді люди мають запит на створення центрів спільнот, у яких можна проводити дозвілля, спілкуватися, обговорювати спільні теми, ділитися знаннями та просто відпочивати від роботи та домашніх турбот.

Тому, в рамках реалізації проєкту «T-ShROOM» - місце дозвілля молоді в с. Тараса Шевченка», який було схвалено за результатами конкурсного відбору в межах Програми DOBRE, на цьому тижні було проведено облаштування місця дозвілля, встановивши технічні засоби та відкрито місце дозвілля молоді в с. Тараса Шевченка.  

Проведення заходів в цьому місці, які за тематичним наповненням або форматом будуть відрізнятися від наявних  державних і комунальних установ, дасть можливість розвивати альтернативне культурне дозвілля в громаді. Також це дасть можливість молодим людям були більше зацікавленими жити в своїй громаді і долучатися до їх розвитку.

 

Діяльність відбувається в межах Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини».

«Зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю виконавців проекту «T-ShROOM» - місце дозвілля молоді в с. Тараса Шевченка» і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID».