Шановні суб’єкти виборчого процесу!

 

З метою створення належних умов для розміщення матеріалів передвиборної агітації суб’єктами виборчого процесу під час підготовки до проведення проміжних виборів  народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 206 (Чернігівська область) затверджених Постановою Центральної виборчої комісії від 29 жовтня 2021 року № 441, які відбудуться 27 березня 2022 року, у Любецькій територіальній громаді згідно розпорядження селищного голови від 31.01.2022 року № 14 «Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації» були відведенні місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації.

Відповідно до ч. 11 ст. 57 Виборчого кодексу України забороняється розміщення друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, політичної реклами та повідомлень про перебіг виборчого процесу на пам’ятках архітектури, а також у місцях, де такі матеріали можуть перешкоджати безпеці дорожнього руху. Зазвичай засоби інформації розклеюють на опорах, парканах, зупинках, деревах, цим самим спричиняючи шкоду естетичному вигляду населених пунктів громади та забруднюючи його, чим і порушують благоустрій населених пунктів. За це законодавством передбачена адміністративна відповідальність відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративну відповідальність. 

Відповідно до Закону України «Про вибори народних депутатів України» органи місцевого самоврядування відводять місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації.

Згідно розпорядження селищного голови від 31.01.2022 року № 14 «Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації» в кожному населеному територіальної громади відведенні місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації.

Фото без опису

 

Місця для розміщення

матеріалів передвиборної агітації

 

село Павлівка - вулиця Шкільна

село Мохначі - вулиця Квітнева

село Воробїв - вулиця Центральна

село Великий Зліїв - вулиця Центральна

село Галків - вулиця Центральна

село Неданчичі - вулиця Тітова

село Губичі - вулиця Любецька

село Миси - вулиця Курманова

село Смолигівка - вулиця Чернігівська

село Березівка - вулиця Никифорова

село Розсудів - вулиця Польова

село Мокрі Велички - вулиця Лісова

село Малинівка - вулиця Центральна

село Маньки - вул. Любецька

село Коробки - вулиця Попудренка

селище міського типу Любеч:

  • Перехрестя вулиць Чернігівська,  Добринінська;
  • Перехрестя вулиць Преображенська, Миру;
  • Перехрестя вулиць Ріпкинська, Польова;
  • Перехрестя вулиці Вишнева та провулку Вишневий;
  • Перехрестя вулиць Подільська, Замкова;
  • Вулиця Красна площа;
  • Вулиця Гагаріна.