До уваги роботодавців!

 

Відкрили вакансію – повідомте службу зайнятості! Причому це потрібно зробити не пізніше, ніж через 3 робочі дні з дати відкриття. Нагадаємо, що з 7 липня цього року застосовується нова форма звітності за формою № 3ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)».

Зауважимо, що подавати цей звіт потрібно незалежно від намірів роботодавця шукати працівника самостійно чи за допомогою служби зайнятості - в інформації має бути чітко зазначено спосіб укомплектування вакансії.

Що стосується вимог щодо професійних компетенцій претендента на вакансію, то така інформація викладається у довільній формі. Може бути проставлена відмітка “Без вимог”.

Роботодавець може подати звіт № 3-ПН традиційно, у паперовому вигляді, до будь-якого центру зайнятості (філії) незалежно від місцезнаходження підприємства, а також засобами електронного зв’язку.

За консультаціями звертайтеся за телефоном 2-15-69 (Ріпкинська районна філія) та (0462) 77-90-25 (Чернігівський ОЦЗ), або скористайтесь нашим каналом онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv