Готуємося до літніх канікул завчасно!

А літо вже скоро! І літні канікули не за горами! Плануючи відпочинок, радимо завчасно потурбуватися про наявність паспорту для виїзду за кордон, у вас та ваших дітей, а також перевірити їх терміни дії, оскільки це є однією із умов для успішного перетину кордону.

Готуємося до ЗНО-2021

Нагадуємо, що з 01 лютого 2021 року розпочалася реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, яка триватиме до 05 березня 2021 року https://bit.ly/3pGhbal

Ріпкинський РС УДМС України в Чернігівській області інформує!

Шановні жителі району! У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації щодо захворюваності на COVID-19 та введенням червоної зони на території Чернігівської області, Ріпкинський РС УДМС України в Чернігівській області переходить на окремий графік надання адміністративних послуг. З 20.10.2020 року отримати адміністративну послугу можна буде в підрозділі з 09:00 до 13:00 кожного дня, крім вихідних (неділя, понеділок) за умов дотримання рекомендацій МОЗ України: перебувати у приміщенні однієї особи на 10 кв. м., за відсутності у відвідувачів ознак респіраторних захворювань,  користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами.

До уваги жителів Ріпкинщини!

Ріпкинський РС УДМС України в Чернігівській області буде працювати у переддень виборів 24 жовтня, згідно тимчасового робочого графіку, та безпосередньо у день проведення голосування 25 жовтня – з 8:00 до 20:00 для забезпечення видачі вже готових паспортних документів.