День Прапора України Ріпкинський сектор УДМС України

21.08.2020р.  в приміщенні Ріпкинського районного сектору УДМС України в Чернігівській області,  з нагоди відзначення Дня Прапора України та Дня Незалежності України, була проведена святкова нарада за участю працівників підрозділу, начальника ПОРВ «з МДНП Ріпки» ГОРВ Чернігівського прикордонного загону підполковника Радова Дениса Миколайовича, начальника відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Ріпкинської РДА  Савенка Володимира Анатолійовича та паспортиста Ріпкинської селищної ради Гладкої Лариси Сергіївни.

Кампанія щодо популяризації ID-картки

В рамках  інформаційної кампанії щодо популяризації ID-картки (у відповідності до доручення ДМС від 15.06.2020 №63/1-20), 07.07.2020р. в приміщенні Ріпкинського РС  УДМС України в Чернігівській області головним спеціалістом Людмилою Апанасенко було вручено паспорт громадянину Герасименку Михайлу Григоровичу, який проживав на території України понад 29-ти  років без паспорта громадянина України. Завдяки співпраці працівників УДМС України в Чернігівській області, Ріпкинського РС та Даницької сільської ради особу було ідентифіковано та підтверджено громадянство України.

Шановні громадяни!

з 25.05.2020 року УДМС України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи працюватимуть у звичайному режимі, за звичайним графіком https://dmsu.gov.ua/chernihiv.

Обслуговування суб’єктів звернення на період дії карантину

Шановні друзі! У зв’язку з тим, що карантин продовжено до 22.05.2020 року, хочемо нагадати, що УДМС України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи надають адміністративні послуги суб’єктам звернення у ВИКЛЮЧНИХ ВИПАДКАХ та за ОКРЕМИМ ГРАФІКОМ https://bit.ly/2wdUDay