Фото без опису

Шановні жителі району, 25 жовтня 2020 року   відбудуться чергові місцеві вибори, тому нагадуємо вам, що основним документом для реалізації права голосу на виборах та підставою для отримання виборчого бюлетеня є паспорт громадянина України.

Ріпкинський РС УДМС України в Чернігівській області рекомендує мешканцям району заздалегідь перевірити наявність, зовнішній вигляд свого паспортного документу і у разі виникнення питань – звернутись до підрозділу міграційної служби для своєчасного їх вирішення.

Звертаємо увагу, що на період дії карантину, оформити та отримати паспорт громадянина України у формі ID-картки вперше, у разі закінчення терміну дії, втрати, при обміні паспорта у вигляді книжечки на ID-картку за бажанням або ж вклеїти фото у паспорт зразка 1994 року, можна у будь-якому підрозділі Міграційної служби області незалежно від місця реєстрації місця проживання.

Просимо громадян під час відвідування підрозділу дотримуватись рекомендацій МОЗ України: користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами, не створювати скупчення людей у підрозділі та дотримуватись безпечної дистанції, щонайменше 1,5 метри.