Фото без опису

Святкові заходи з нагоди свята Дня працівників сільського господарства пройшли на території громади.

У Павлівському клубі ансамбль Райдуга своїми виступами створили святкову атмосферу і піднесений настрій присутнім.

В урочистостях взяли участь: селищний голова Сергій Іванович Пінчук, начальник відділу культури і туризму Маринець Валентина Миколаївна, староста Симонова Олена Володимирівна, депутати селищної ради.

До трудівників сіл зі словами вдячності за їх нелегку хліборобську працю та привітанням зі святом, звернувся селищний голова. Також вітання та побажання звучали і від представників адміністрації та депутатів.

17 листопада в Смолигівському старостинському окрузі теж пройшли урочистості з нагоди свята Дня працівників сільського господарства.

Трударів вітали староста Левченко Олена Віталіївна, представники адміністрації та депутати ради. Напередодні свята привітали караваями і найкращими побажаннями представники агрокомпанії "Грано-груп".

Не залишаються байдужими до потреб мешканців і адміністрація компанії "Кернел". Так напередодні свята подарували  для клубу акустичну систему з радіо мікрофонами та тенісний стіл. Святковий настрій присутнім подарував нещодавно створений ансамбль "Смолигівчанка".

За інформацією відділу культури та туризму.