Запрошуємо до участі у бізнес-змаганнях для осіб віком 14-17 років!Фото без опису


Бізнес-змагання відбудуться у грудні 2018 – лютому 2019 року.  До участі у бізнес-змаганнях запрошуються команди-учасники (далі – учасник) з 1-3 осіб віком 14-17 років (учні 9-11 класів або вихованці загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів). 

І етап. У період з 17 грудня 2018 року по 31 січня 2019 року учасники подають заявку на участь, опис бізнес-проекту (текстову частину в Word) та презентацію бізнес-проекту в Microsoft PowerPoint на електронну адресу arr.slavutych@gmail.com
Учасник, направляючи заявку, тим самим підтверджує, що наведені в бізнес-проекті відомості не містять комерційної та іншої таємниці і є власною розробкою, а також дає свою згоду на надання інформації про бізнес-проект третім особам (у тому числі, шляхом розміщення фрагментів робіт на інтернет-сторінках, в інформаційних виданнях, а також шляхом публікації робіт з обов'язковим зазначенням автора або авторського колективу).
Кожний учасник може подати до участі у бізнес-змаганнях 1 або 2 проектів. 

В період з 31 січня по 08 лютого 2019 року відбувається розгляд та експертиза бізнес-проектів. Членами організаційного комітету бізнес-змагань перевіряється повнота та адекватність інформації, представленої в заявці та описі бізнес-проекту. Роботи, що не відповідають вимогам, відхиляються і не беруть участі у бізнес-змаганнях, автори отримують повідомлення про відхилення їх робіт.

Серед бізнес-проектів, які пройшли попередню перевірку, журі конкурсу відбирає до 20 кращих робіт та формує рейтинговий список. Організатори конкурсу повідомляють перші 10 учасників про вихід у фінал конкурсу. Якщо один з учасників не зможе брати участь у фінальному змаганні, то запрошується наступний учасник з 20-ти кращих по порядку.

Оголошення результатів І етапу відбудеться 08 лютого 2019 року на офіційному сайті КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради https://arr.in.ua/ 

II етап. Цей етап включає оцінку бізнес-проектів журі на підставі публічного захисту, що відбудеться 12 лютого 2019 року в КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради. 

Фінал бізнес-змагань, оголошення та нагородження 5 кращих бізнес-проектів відбудеться 22 лютого 2019 року на відкритті 3-го Форуму підприємців м.Славутича. 

Вимоги до бізнес-проектів. Основне завдання бізнес-проекту – продемонструвати інноваційність бізнес-ідеї для Славутича та Славутицького регіону, потенціал її комерціалізації і здатність задовольняти потреби споживача міста Славутича та регіону. 

Вимоги до оформлення бізнес-проекту:

  1. Заявка на участь у бізнес-змаганнях із наступною інформацією: назва проекту; ПІБ кожного учасника (повністю); за наявності – ПІБ наукового керівника повністю, посада.
  2. Титульний аркуш повинен містити наступну інформацію: назва проекту; ПІБ кожного учасника (повністю); за наявності – ПІБ наукового керівника повністю, посада. 
  3. Текст друкується шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал 1.5, кегль 14, аркуш формату А4, поля: ліве - 30 мм, праве - 10 мм, верхнє і нижнє - по 20 мм.
  4. Загальний обсяг бізнес-проекту повинен становити не більше 7 сторінок з усіма посиланнями і додатками. Проекти, що містять більше 7 сторінок, до розгляду не допускаються.
  5. Мова проекту: українська або англійська. Формат документа: Word.
  6. Вимоги до змісту. Бізнес-проект повинен містити наступні елементи: короткий опис проекту або бізнес-модель, унікальна пропозиція (продукт/послуга), сегменти споживачів, канали просування, відносини з клієнтами, джерела доходів, основна діяльність, ключові ресурси, ключові партнери, структура витрат. Додаткова інформація виноситься в додатки, кількість та формат яких є довільним.
  7. Вимоги до презентації. Під час підготовки до презентації на 5 хвилин у форматі «Elevator pitch» («Презентація в ліфті») рекомендується висвітлити такі аспекти: бізнес-модель, унікальна пропозиція (продукт/послуга), сегменти споживачів, канали просування, відносини з клієнтами, джерела доходів, основна діяльність, ключові ресурси, ключові партнери, структура витрат.
  8. Основні критерії оцінки:
  9. Бізнес-проект відповідає встановленим вимогам.
  • Бізнес-ідея, яку команда розвиває у своєму бізнес-проекті, демонструє інноваційність для Славутича та регіону, здатність задовольняти потреби клієнта і володіє потенціалом комерціалізації (для комерційних проектів).
  • Представлений бізнес-проект є цілісним, запропоновані висновки повністю обґрунтовані.
  • Використаний статистичний і фактологічний матеріал актуальний і повністю покриває потреби в інформації.
  • Проведені фінансові розрахунки є коректними.
  • Переможцями стануть команди, які добре розуміють ринок, на який вони хочуть вийти зі своїм проектом та наводять достатньо доказів під час обґрунтування потенційного успіху майбутнього бізнесу і дійсно вірять у свій проект. 

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами 2-22-50, 050-353-11-35 або на електронну адресу slavutich.ofis@gmail.com та безпосередньо до Офісу підтримки громадських ініціатив Департаменту стратегічного розвитку та підтримки підприємництва КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради за адресою проспект Дружби Народів, 7 (БК «Енергія», ІІ поверх).