Фото без описуСьогодні в Любецькій ЗЗСО І-ІІІ ст. в першому класі була встановлена довгоочікувана інтерактивна дошка.

Шкільна дошка – це невід’ємна складова будь якого навчального класу, місце обміну інформацією між учнями та вчителем. Інтерактивна дошка – це жива взаємодія  вчителя і учнів, управління процесом обміну інформацією між ними. Вона не тільки відображає, що відбувається у комп’ютері, а й дає можливість  вносити виправлення й корективи, робити кольорові позначки й коментарі, зберігати матеріали уроку для подальшого використання й редагування.

Інтерактивна дошка - коштовний інструмент для навчання всього класу. Це - візуальний ресурс, що може допомогти вчителям зробити уроки живими й привабливими для учнів. Інтерактивна дошка дозволяє піднести учням інформацію, використовуючи широкий діапазон засобів візуалізації (карти, таблиці, схеми, діаграми, фотографії тощо)

Разом для Любецької школи було придбано 6 персональних комп’ютерів, 1 ноутбук, 3 проектори, 3 моторизовані екрани, 1 інтерактивна дошка, 1 короткофокусний проектор.

Фінансування проводилося за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Сума договору на комп’ютерну техніку становить 99060.00 грн: субвенція - 96174.76 грн., співфінансування з місцевого бюджету 2885.24 грн.

Сума договору на мультимедійне обладнання становить 127540.00 грн.: субвенція - 123825.24 грн., співфінансування з місцевого бюджету 3714.76 грн.