Фото без опису

Шановні працівники дошкільної освіти!

   Прийміть щирі вітання з нагоди професійного  свята! Щодня  Ви віддаєте  тепло сердець дітям, благополучне дитинство і  подальша доля яких  залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до їх внутрішнього світу. З допомогою своїх вихователів дошкільнята  пізнають  навколишній світ, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

   Вітаючи Вас, шановні  працівники дошкільної освіти,  висловлюю Вам щирі слова вдячності за щоденну самовіддачу,  терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм у вихованні  підростаючого покоління громади та служіння улюбленій справі.

   Бажаю Вам мирного неба, міцного здоров’я, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення мрій. Нехай Ваше  життя буде сповнене енергією та  любов`ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних. Я упевнений, що Ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день вихованців в дитячих  садках на день радості і щастя! Нехай ніколи не згасає світло Вашої душі, тепло Вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен Ваш день повниться новою радістю та перемогою.

 

 

З повагою, Валерій КОСТИЛЬОВ.