Шановні жителі громади!

 

   З метою врахування думки жителів територіальної громади та безпосередньо Великозліївського старостинського округу та Малинівського старостинського  округу, Любецька селищна рада повідомляє про проведення публічного громадського обговорення проєктів рішення селищної ради «Про припинення діяльності Великозліївського ліцею Любецької селищної ради», «Про припинення діяльності Малинівської гімназії Любецької селищної ради».

До обговорення пропонується вирішення питань припинення діяльності  Великозліївського ліцею Любецької селищної ради та Малинівської гімназії Любецької селищної ради шляхом ліквідації юридичної особи.

Проєкти рішень селищної ради «Про припинення діяльності Великозліївського ліцею Любецької селищної ради» та «Про припинення діяльності Малинівської гімназії Любецької селищної ради»» додаються .

Відомості про місце і час проведення публічних заходів: в рамках публічного громадського обговорення зустріч буде проведено з громадськістю, яка відбудеться 26 червня 2023 року об 11 годині 00 хвилин в приміщенні Великозліївського ліцею Любецької селищної ради, за адресою: с. Великий Зліїв, вул. Шкільна, 2.

У приміщенні Малинівської гімназії Любецької селищної ради 23 червня 2023 року за адресою с.Малинівка вул. Центральна, 24. 

В ході зустрічі з громадськістю будуть виступати селищний голова – Костильов Валерій Миколайович, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Любецької селищної ради – Грищенко Тетяна Миколаївна. По завершенні виступу відбудеться дискусія з відповідями на запитання учасників зустрічі.

Зауваження та пропозиції (в довільній формі) просимо подавати в строк до 20 червня 2023 року на поштову адресу: смт Любеч, вул. Добринінська, 60; на ел. адресу: liubech_post@cg.gov.ua

Консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення надаються за адресою: смт Любеч, вул. Добринінська, 60 (відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Любецької селищної ради) та/або за телефоном +380508429775.

Прізвище, ім’я відповідальної особи: Грищенко Тетяна Миколаївна – начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Любецької селищної ради.

Результати проведення публічного громадського обговорення проєктів рішень селищної ради будуть оприлюднені 28 червня 2023 рокуна офіційному веб-сайті Любецької селищної ради.

 

Оптимізація мережі