ПРОЄКТ

 

Україна

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

___________ СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

 

Р І Ш Е Н Н Я

від  ____ липня   2024 року

смт. Любеч

Про припинення діяльності Малинівської гімназії

Любецької селищної ради

 

      Розглянувши клопотання начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Любецької селищної ради Грищенко Т.М. з метою створення належних умов для здобуття якісної освіти та упорядкування мережі закладів освіти  Любецької селищної ради, економічної ефективності функціонування закладів освіти, ст.9, ст.11 Закону України «Про повну загальну середню освіту»,  відповідно до  п.30 частини 1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії селищної ради з питань регламенту, освіти, культури, молоді і спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення, законності і правопорядку та депутатської етики, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Припинити діяльність шляхом ліквідації Малинівської гімназії Любецької селищної ради (Код ЄДРПОУ 26467310 ) , місцезнаходження : Чернігівська область, Чернігівський район , с. Малинівка вул. Центральна, 24.

2 . Створити комісію з ліквідації Малинівської гімназії Любецької селищної ради (додаток 1).

3. Ліквідаційній комісії:

3.1. Повідомити державного реєстратора про припинення діяльності Малинівської гімназії Любецької селищної ради, передбаченому чинним законодавством України.

3.2. Здійснити дії , пов’язані з ліквідацією Малинівської гімназії Любецької селищної ради, згідно з вимогами чинного законодавства.

3.3. Подати на затвердження ліквідаційний баланс.

4. Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Любецької селищної ради попередити керівника Малинівської гімназії Любецької селищної ради про звільнення у зв’язку  з ліквідацією закладу освіти з дотриманням вимог чинного законодавства про працю.

5. Керівнику Малинівської гімназії Любецької селищної ради  попередити працівників про звільнення у зв’язку з ліквідацією закладу освіти з дотриманням вимог чинного законодавства про працю.

6. Правонаступником Малинівської гімназії Любецької селищної ради вважати Любецький ліцей Любецької селищної ради.

7.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, освіти, культури, молоді і спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення, законності і правопорядку та депутатської етики.

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                                   Валерій КОСТИЛЬОВ