МІСЦЕВІ ВИБОРИ

25 ЖОВТНЯ 2020 РОКУ

 

Любецька селищна територіальна виборча комісія

Чернігівського району Чернігівської області

 

П О С Т А Н О В А

смт Любеч

 

«07» жовтня 2020 року                                                                                 № 6

    19.00

Про затвердження тексту виборчих бюлетенів для голосування у відповідних багатомандатних виборчих округах з виборів депутатів Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області та тексту виборчого бюлетеня для голосування у єдиному одномандатному виборчому окрузі з виборів Любецького селищного голови Чернігівського району Чернігівської області 25 жовтня 2020 року.

Відповідно до статей 240, 241 Виборчого кодексу України, постанови Центральної виборчої комісій від 24 вересня 2020 року № 295 «Про затвердження форми та кольору виборчих бюлетенів з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у місті, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів», постанови Центральної виборчої комісій від 02 жовтня 2020 року № 330 «Про Порядок виготовлення виборчих бюлетенів з місцевих виборів та їх передачі відповідним територіальним та дільничним виборчим комісіям» та керуючись частиною другою статті 206 Виборчого кодексу України, Любецька селищна територіальна виборча комісія Чернігівського району Чернігівської області постановляє:

1. Затвердити текст виборчих бюлетенів для голосування у відповідних багатомандатних виборчих округах з виборів депутатів Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області 25 жовтня 2020 року.

2. Затвердити текст виборчого бюлетеня для голосування у єдиному одномандатному селищному виборчому окрузі з виборів Любецького селищного голови Чернігівського району Чернігівської області 25 жовтня 2020 року.

3. Встановити ступені захисту виборчих бюлетенів для голосування у багатомандатних виборчих округах з виборів депутатів Любецької селищної ради та єдиному одномандатному селищному виборчому окрузі з виборів Любецького селищного голови 25 жовтня 2020 року.

4. Цю постанову оприлюднити шляхом розміщення її на офіційному веб-сайті Любецької селищної ради.

 

 

Голова селищної територіальної

виборчої  комісії                                                                        Г. О. Житкова

       

Секретар  селищної територіальної 

виборчої   комісії                                                                    Н. А. Мещенинець

 

 

 

Зразки Бюлетенів знаходяться у приміщенні Любецької СТВК за адресою: смт. Любеч вул. Красна Площа буд. 3

 


Фото без опису