Фото без описуНезабаром  настане  світле та  радісне свято для шкільної дітвори – перше вересня - День знань. Веселі, відпочилі після довгих літніх канікул прийдуть вони на шкільні подвір’я, щоб знову продовжувати навчання. Проте, для певної частини школярів, які виховуються у родинах, в яких є матеріальні труднощі воно буде не таким уже й радісним.

    Саме з метою надання допомоги сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах з 15 серпня 2020 року проходитиме благодійна акція “Готуємо дітей до школи”, яку  організовує комунальний заклад Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради.

Колектив КЗ Центр надання соціальних послуг просить долучитися усіх небайдужих громадян до проведення благодійної акції. Якщо у Вас є речі, якими вже не користуєтесь, одяг, із якого вже виросли Ваші діти, дитячі книжечки, старі портфелі, пенали або ж Ви маєте змогу та бажання придбати для діток нове канцелярське приладдя, то все це можна передати діткам із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, щоб допомогти їм відчути радість зустрічі зі школою та бути впевненими у собі.

За більш детальною інформацією звертайтесь до фахівця із соціальної роботи Н.Б. Головач за тел. 0678985476.