Івана Купала в Любечі

10 липня,  жителі Любецької громади та гості із прилеглих сіл, міст і громад мали змогу побувати на святі  Івана Купала в Любечі.

У Славутичі започатковано роботу навчально-науково центру «Славутич» Національного Університету «Чернігівська Політехніка».

У Славутичі започатковано роботу навчально-науково центру «Славутич» Національного Університету «Чернігівська Політехніка». У 2021-2022 навчальному році у нашому центрі буде відкрито спеціальність «123. Комп’ютерна інженерія» (денна форма навчання). Це дисципліна, яка об'єднує науку та технологію проектування, побудови, впровадження та обслуговування програмних та апаратних компонентів сучасних обчислювальних систем та комп'ютерного обладнання. На даний час в Україні фахових спеціалістів цього напрямку вкрай мало, а потреби в них щороку збільшуються, в тому числі й на стратегічних енергетичних об’єктах.

Небезпечна вода

Нарешті настало довгоочікуване літо. Відносно прохолодний травень стрімко перейшов у спекотний червень. Зрозуміло, що у таку спеку людей вабить відпочинок на воді.

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З 25-РІЧНИЦЕЮ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

З Днем молоді!

Сьогодні день тих людей, на яких покладаються надії, і з ким пов'язане майбутнє Любецької громади і всієї країни та майбутнє кожного з нас. 

ЗАПРОШУЄМО ВОЛОНТЕРІВ ПРОБАЦІЇ !

Ріпкинський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області запрошує до співпраці волонтерів пробації.

с. Клонів - проблема з питною водою, але вихід знайдено!

   Голова селищної ради В.М. Костильов постійно зустрічається із жителями громади, щоб особисто поспілкуватися з ними, почути їхні хвилювання і турботи.    Сьогодні, 24 червня, відвідав село Клонів, де всього чотири  садиби.