Вебінар на тему: «Прозора приватизація: як легко придбати державну нерухомість для власної справи»

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.

Святкові концерти до міжнародного жіночого дня

5 березня, у Смолигівському сільському клубі, відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня. Усіх жінок завітав привітати голова ОТГ Валерій Костильов. Ну і звичайно, художня самодіяльність клубу, в улюблене свято жінок, привітала своїми номерами, а саме – колектив «Смолигівчанка» та учасниці художньої самодіяльності Любецького будинку культури Бобильова Маргарита та Іногда Дарина. А якщо до теплих почуттів додати ще й просто тепло у залі, то стане зрозумілим, що вечір пройшов добре, з якого боку не глянь.

Найстаршому жителю села Неданчичі Байдак Олександру Івановичу виповнилося 103 роки!

7 березня 2021 року, жителю села Неданчичі Байдак Олександру Івановичу виповнилося 103 роки. Привітати з Днем народження Олександра Івановича завітали очільник Любецької територіальної громади Костильов Валерій Миколайович, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Петренко Юрій Олексійович та староста Неданчицького старостинського округу Пігор Олександра Іванівна.

В України з’явився офіційний веб-сайт Ukraine.ua

Тепер Україна має свій офіційний веб-сайт Ukraine.ua. Це онлайн-портал про Україну, яка надихає та вражає. Тут кожен, перебуваючи на будь-якому континенті, може познайомитися з Україною і прийняти рішення приїхати сюди вчитися, інвестувати чи подорожувати.

Снігові замети: поради для пішоходів та водіїв

Україну цими днями накрили сніговий циклон та хуртовини. Не минуло це лихо і Чернігівську область. Випали значні опади у вигляді снігу та мокрого снігу. В результаті цих проявів стихійних сил природи виникли снігові замети.

ПРОТИДІЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Що таке торгівля людьми Проблема торгівлі людьми – одного з найнегативніших явищ сучасного суспільства – уперше була піднята правозахисниками на початку ХХ століття. У той час особлива увага приділялася жінкам з Великобританії, яких змушували до проституції в країнах континентальної Європи. Так з'явився термін ”біле рабство”, який пізніше поширився на загальне поняття торгівлі людьми.