Створено Карту допомоги постраждалим від торгівлі людьми. Чернігівська область

У рамках проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми у Чернігівській області» розроблено «Карту допомоги постраждалим від торгівлі людьми. Чернігівська область» на основі сервісу google maps (https://sites.google.com/view/nmimap-chernihiv/ - посилання на карту).

УДМС України в Чернігівській області інформує

УДМС України в Чернігівській області інформує, що у зв’язку з карантином встановлено наступний режим обслуговування суб’єктів звернення, з яким ви можете ознайомитися на лінком: https://docs.google.com/…/1RLxVHotA61-vgyNvG3PDZbZTbH…/edit…

Карантин став випробуванням для всіх жителів громади.

Карантин став випробуванням для всіх жителів громади. Багато людей почуваються розгубленими і безпорадними. І ось, у такий час  гостро стоїть питання захистити, допомогти вирішити нагальні питання особливо вразливим верствам населення.

Відеоуроки від податкової

Податкова служба продовжує серію відеоуроків, в яких роз’яснює як правильно користуватися електронними сервісами. Третій відеоурок присвячено оформленню запиту щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (ДРФО) про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.