Бізнес-змагання «Славутич-розвиток» у 2020 році

Умови проведення Бізнес-змаганнь «Славутич-розвиток» у 2020 році Бізнес-змагання відбудуться у січні – лютому 2020 року. До участі у бізнес-змаганнях запрошуються команди-учасники (далі – учасник) з 1-3 осіб віком 14-17 років (учні 9-11 класів або вихованці загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів). І етап.

Пенсії для ветеранів праці та військових підвищилися

З першого січня 2020 року 67,1 тис. непрацюючих пенсіонерів Чернігівщини, які досягли віку 65 років та мають страховий стаж не менше від 30 років для жінок та 35 років – для чоловіків, отримають підвищенні пенсії. Разом з тим розмір пенсії для даних категорій громадян не може складати менше 2000 грн. Про це повідомив начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

З Днем місцевого самоврядування!

          Шановні  члени виконавчого комітету,  працівники апарату Любецької селищної ради, депутати селищної ради та депутати всіх рівнів,  ветерани місцевого самоврядування! 

Мистецький проєкт «Золоте перевесло»

14 листопада 2019 року у Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана (вул. Музейна, 6) відбудеться відкриття виставки мистецького проєкту «Золоте перевесло» з нагоди 120-річчя від дня народження видатного українського художника декоративно-ужиткового мистецтва Олександра Саєнка, ім’я якого було занесене до списку видатних діячів культури світу. Мета проєкту: показати як творчі здобутки митця зберігають і примножують його нащадки – Ніна Саєнко і Леся Майданець; висвітлити співвідношення традиційного і новаторського у вітчизняному мистецтві; виставка спрямована на збереження і примноження національної культурної спадщини.

День міста Лоєв

12 жовтня в рамках меморандуму про співпрацю між Любецькою територіальною громадою та м. Лоєв, республіки Білорусь, представники громади були запрошені на святкування «76 річниці Лоєвського району від німецько-фашистських загарбників» та Дня міста Лоєв.