«Вільний простір сім’ї – шлях до щастя»

Є люди, які не знають, наскільки важливо те, що вони є в цьому світі. Є люди, які не знають, скільки радості дарує іншим їхня привітна щира усмішка. Є люди, які не знають, яким добром для інших є їхня чуйність. Є люди, які не знають, наскільки б біднішими інші почувались без них. Є люди, які не знають, що вони дарунок небес. Але могли б знати, якби їм про це розповісти.

Свято «Івана Купала»  на мальовничому березі річки Дніпро в Любечі

Івана Купала - особливе свято. Нехай не всі масово відзначають свято Івана Купала (як Великдень, наприклад), але про історію та традиції чули багато. Якщо Ви все-таки вирішили стрибати через вогнище і ворожити на Івана Купала - пора придумати веселі плани на свята. Але пам'ятайте, що Ви завжди можете зважитися на спонтанну відпустку, подумайте про те, куди б Ви могли поїхати на Івана Купала.

ВІТАЄМО З ЗЕЛЕНИМИ СВЯТАМИ!

Зелена неділя у батьковій хаті, І повно рай-цвіту, і ласки з теплом. Які ми з правіку любов'ю багаті. Зелена неділя у нас за столом. Церковні подзвони і поля освята. З любистку-барвінку горять три свічі. І хата свята, і освячена м'ята , І стіл, і на ньому пухкі калачі. Сидять доокола і діти і внуки, А з ними козацькі й чумацькі пісні. На вишитій скатерті – батькові руки, І мамині руки – два дива святі. І вікна в любистку, і стіни в уборах, І гладить маленький Ісусик ягня. В зелену неділю, неначе в Соборах, – Довкола любові Вкраїнська рідня!  

Громадянам про сплату земельного податку

Відповідно до вимог податкового законодавства громадяни м. Чернігова та області почали отримувати від Головного управління ДФС у Чернігівській області через відділення Укрпошти податкові повідомлення  - рішення про внесення до бюджету визначених  сум земельного податку за 2019 рік.

Спортивні змагання на Дніпрі

12 липня на р. Дніпро відбулися спортивні змагання між дітьми, які відвідують пришкільні табори. У них взяли участь команди Любецького ЗЗСО І-ІІІ ст., Тарасо-Шевченківського ЗЗСО І-ІІІ ст. та Малинівського ЗЗСО І-ІІ ст.

Як вберегтися від спеки і зберегти здоров'я?

Вплив спеки на людину завжди цікавило людей. У ході експериментів було встановлено, що людина здатна протягом однієї години витримувати температуру 71°С. 49 хвилин — витримувати температуру 82°С, 33 хвилини — температуру 93°С і лише 26 хвилин — температуру 104°С. Для чистоти експерименту виміри проводилися в сухому повітрі.