ДО УВАГИ ВІДВІДУВАЧІВ ДМС!

З метою недопущення поширення корона вірусної інфекції COVID-19 та відповідно до затверджених Урядом заходів, підрозділи ДМС переведено на максимальне використання засобів дистанційного запису до електронної черги – за допомогою попереднього запису на офіційному веб-сайті ДМС.

Шановні клієнти державної служби зайнятості!

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID – 19»  з 12 березня 2020 року запроваджується тимчасовий порядок роботи Ріпкинської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості.

Як працюють соцслужби та Пенсійний фонд під час карантину у Ріпкинському районі?

Про це повідомили заступник начальника управління соціального захисту населення Ріпкинської райдержадміністрації Олексій Кульгейко та начальник Ріпкинського відділу обслуговування громадян (сервісного центра) Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Анатолій Тужик.

Шановні жителі Ріпкинщини!

У разі виявлення  у вас ознак ГРВІ ви повинні повідомити свого фельдшера ФП та свого сімейного лікаря амбулаторії загальної практики-сімейної медицини:

Любецька об’єднана громада впроваджує систему роздільного збирання твердих побутових відходів.

Актуальність цього питання полягає у вирішенні основної екологічної проблеми - забруднення навколишнього середовища побутовими відходами, пластиком, склом, папером. Якщо врахувати, що більшу половину відходів складають пакувальні матеріали, то стає зрозумілим, що одним із ефективних способів вирішення проблеми відходів є роздільне їх збирання. Адже велику частину побутових відходів складають матеріали, які можна використовувати повторно або переробляти. Повторній переробці підлягають папір, скло, металеві та алюмінієві баки, текстиль, пластик, органічні відходи. Усі ці матеріали, отримані при сортуванні, знаходять попит з боку організацій, які займаються прийомом вторинної сировини.

Бізнес-змагання «Славутич-розвиток» у 2020 році

Умови проведення Бізнес-змаганнь «Славутич-розвиток» у 2020 році Бізнес-змагання відбудуться у січні – лютому 2020 року. До участі у бізнес-змаганнях запрошуються команди-учасники (далі – учасник) з 1-3 осіб віком 14-17 років (учні 9-11 класів або вихованці загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів). І етап.

Пенсії для ветеранів праці та військових підвищилися

З першого січня 2020 року 67,1 тис. непрацюючих пенсіонерів Чернігівщини, які досягли віку 65 років та мають страховий стаж не менше від 30 років для жінок та 35 років – для чоловіків, отримають підвищенні пенсії. Разом з тим розмір пенсії для даних категорій громадян не може складати менше 2000 грн. Про це повідомив начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

З Днем місцевого самоврядування!

          Шановні  члени виконавчого комітету,  працівники апарату Любецької селищної ради, депутати селищної ради та депутати всіх рівнів,  ветерани місцевого самоврядування!