Снігові замети: поради для пішоходів та водіїв

Україну цими днями накрили сніговий циклон та хуртовини. Не минуло це лихо і Чернігівську область. Випали значні опади у вигляді снігу та мокрого снігу. В результаті цих проявів стихійних сил природи виникли снігові замети.

ПРОТИДІЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Що таке торгівля людьми Проблема торгівлі людьми – одного з найнегативніших явищ сучасного суспільства – уперше була піднята правозахисниками на початку ХХ століття. У той час особлива увага приділялася жінкам з Великобританії, яких змушували до проституції в країнах континентальної Європи. Так з'явився термін ”біле рабство”, який пізніше поширився на загальне поняття торгівлі людьми.

Сучасний вчитель – це професіонал, який знаходиться в постійному творчому пошуку.

Зміни в сучасному суспільстві  відбуваються прискореними темпами. Щодня, щогодини люди відкривають нові явища, процеси, закономірності, що веде до невпинного розвитку та впровадження нових технологій. Саме тому особливо гостро постає потреба у творчих особистостях, які здатні критично мислити, опрацьовувати велику кількість інформації, самостійно здобувати знання, використовувати набуті знання і вміння в умовах швидкоплинних змін. Найбільш відповідальною в цих умовах є роль освіти. У сьогоденному світі "Нова українська школа" провідне місце відводить учителям нової формації: успішним, вмотивованим, компетентним, кваліфікованим. Вчителям,  які виконують в освітньому процесі ролі наставника, консультанта, менеджера, модератора, коуча. Вони самостійно і творчо здобувають інформацію, організовують дитиноцентрований процес. Отже, закладають надійне підґрунтя для навчання впродовж життя з метою особистісної реалізації.

Результат конкурсу на заміщення посади директора Тарасо-Шевченківського ЗЗСО

Тетяна Михайлівна Даниленко – переможець конкурсу на заміщення посади директора Тарасо-Шевченківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Любецької селищної ради Ріпкинського району Чернігівської області.