До уваги найманих працівників підприємств, установ та організацій

Соціально-трудові відносини (далі – СТВ) є ключовим елементом будь-якої економічної системи. Ситуація у цій сфері в Україні залишається нестабільною, що перешкоджає розвитку трудового потенціалу країни.

На території Любецької ТГ діють карантинні обмеження «червоної зони»

Сьогодні відбулась розширена нарада з Любецьким селищним головою Валерієм Костильовим, на якій обговарювалися питання заборони червоного рівня епідемічної небезпеки та вживання всіх заходів, щоб протистояти інфекції коронавірусу згідно з постановою КМУ.

Не паліть суху траву! Бережіть природу!

Люди, не спалюйте траву! Під час випалювань гине насіння рослин як на землі, так і під землею. Виживає, як правило, найгрубіша трава і бур’ян, заглушаючи при цьому ослаблену іншу флору.

З 1 квітня 2021 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З метою забезпечення охорони та сприятливих умов для нересту і збереження місць природного відтворення (нерестовищ) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах, відповідно до рекомендацій Інституту рибного господарства Національної академії аграрних наук України, наказом Чернігівського рибоохоронного патруля від 17.03.2021 № 45 - од:

Виявлено несанкціоновану речовину оксид етилену у насінні кунжуту

  До Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області надійшло повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 04 грудня 2020 року № 2020.5570 стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксиду етилену (2.1 mg/kg – ppm) у насінні кунжуту, що експортувалось з Індії (експортер: M/S Mac Agri Exports Mumbai) до Республіки Польща (імпортер: ROS-SWEET Sp. z o.o., Lancut) та України(018/20-21 – номер партії, наданий M/S Mac Agri Exports, Індія) та 1- 0364 – номер партії, наданий ROS-SWEET Sp. z o.o.).