І знову тема карантину…

У цей непростий час комунальний заклад Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради під керівництвом Костюк С.І. зміг підтримати у важкий час тих, хто цього потребував, особливо дітей у сім’ях СЖО. Захисні маски, дезінфікуючі засоби, гуманітарна допомога та продуктові набори… Ми це зробили! Спільними зусиллями збирали допомогу. Спасибі ТОВ «Наша Булочка»  та небайдужим людям. В зв’язку з пом’якшенням карантину, життя поступово налагоджується.

ЗАХОДИ ПРОФІЛАКТИКИ ОТРУЄННЯ БДЖІЛ!

Споконвіку бджільництвом в Україні займалися переважно дрібні виробники. Утім, це не заважає українському пасічнику підкорювати внутрішні та зовнішні ринки якісним медом та iншими продуктами бджільництва.  Першим кроком до отримання безпечної та якісної продукції бджільництва є зареєстрована пасіка, що дає ряд переваг для бджолярів. Необхідно реєструвати пасіки згідно з Порядком реєстрації пасік, що затверджений наказом Мінагрополітики України, українською академією аграрних наук від 20.09.200 року № 184/82.

День охорони праці

У 2020 році Україна відзначатиме День охорони праці під девізом «Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя»

"ВЕЛИКДЕНЬ ВДОМА"

Цього року до традиційного почуття пасхальної радості додалося ще й відчуття особливої відповідальності та тривоги, зумовлені особливими умовами відзначення Пасхи – в умовах масового поширення епідемії коронавірусу.