День міста Лоєв

День міста Лоєв

12 жовтня в рамках меморандуму про співпрацю між Любецькою територіальною громадою та м. Лоєв, республіки Білорусь, представники громади були запрошені на святкування «76 річниці Лоєвського району від німецько-фашистських загарбників» та Дня міста Лоєв.

Зустріч із Національним консультантом Програми Розвитку ООН

Зустріч із Національним консультантом Програми Розвитку ООН

11 жовтня 2019 року в смт. Любеч на подвір’ї будинку 7А по вул. Преображенській о 15:00 відбудеться зустріч із Національним консультантом Програми Розвитку ООН в Чернігівській області Світланою Рожок з питань управління багатоквартирними будинками.

Від сьогодні водії повинні вмикати ближнє світло фар

Від сьогодні водії повинні вмикати ближнє світло фар

З 1 жовтня по 1 травня водії всіх механічних транспортних засобів повинні вмикати денні ходові вогні, у разі їх відсутності – ближнє світло фар, повідомляють у прес-службі патрульної поліції  «З 1 жовтня по 1 травня водіям всіх механічних транспортних засобів необхідно вмикати  денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу повинне бути включене ближнє світло фар. Це правило є обов’язковою для виконання у будь-який час доби»  Ця умова ПДР дозволяє іншим учасникам дорожнього руху помітити водія, оскільки в цей період тривалість світлового дня скорочується, а також змінюються погодні умови, тому  виникає потреба підвищити рівень видимості машин для пішоходів та інших учасників руху. Це зменшить травматизм та загибель учасників дорожнього руху.

Для безпеки дорожнього руху по вул. Ріпкинська встановили сферичне дзеркало.

Для безпеки дорожнього руху по вул. Ріпкинська встановили сферичне дзеркало.

На перехресті вулиць Ріпкинська  та Польова для безпеки дорожнього руху встановлено сферичне дзеркало. Рішення про встановлення було прийняте на зустрічі жителів Сидорівки з селищним головою Сергієм Пінчуком та місцевим підприємцем Генадієм Дроздом. Дана ділянка дороги є дуже небезпечною, оскільки водію, що виїжджає з вул. Польова, будинок з лівої сторони повністю закриває огляд проїжджої  частини. Тож встановлення сферичного дзеркала має на меті попередження можливих аварійних ситуацій.