Приємна новина для мешканців сіл Тараса Шевченка та Мокрі Велички!

З 06 березня 2019 року як результат довготривалих  перемовин між селищним головою С. Пінчуком та перевізником маршруту  Чернігів – Любеч ФОП «Пінчук О» , відбулися зміни у маршруті , автобус буде заїжджати до с. Мокрі Велички.  Автобус відправляється з  АС Чернігів за звичайним розкладом о 06год.20хв. до  смт Любеч та заходить до с. Мокрі Велички, о 07 год.30 хв. автобус буде відправлятися на Любеч (у будні дні), по вихідних автобус прямує за звичайним маршрутом.

Захистіть себе від пожежі

Виникнення пожежі – це дуже небезпечна надзвичайна ситуація, яка може статися будь-де і будь-коли. Займання особливо почастішали у зимовий період року.

Повернення банкомату та встановлення терміналу

Після довгих перемовин селищного голови Пінчука Сергія з керівництвом «ПриватБанк», було прийняте рішення про повернення банкомату на територію Любеча та встановлення терміналу самообслуговування, в якому можна здійснювати більшість банківських операцій: поповнити будь-які картки ПриватБанку, виплатити кредит, поповнити мобільний, оплатити рахунки за інтернет, телефон, телебачення, оплатити комунальні послуги, тощо.

Утилізація новорічних ялинок.

Новорічні свята завершуються, і життя живих ялинок теж. Якщо ялинку просто викинути, вона, звичайно, не завдасть шкоди довкіллю, як наприклад, батарейки. Однак на сміттєвих полігонах немає умов для її природного розкладання. КП «Любецьке» організувало пункт переробки новорічних ялинок. Шановні жителі Любеча, пропонуємо приносити ялинки до пункту переробки, що знаходиться по вул. Добринінська 60 (задній двір селищної ради, біля котельні).

Свято Водохреща

19 січня 2019 8:30 – святкова літургія в Спасо-Преображенському храмі. 12:00 –  Освячення води на о. Воскресіння, купання в освяченій ополонці. Запрошуємо любечан та гостей прийняти участь в святкових заходах.

Вітаємо переможців!

12 та 13 січня 2019 року відбувся ІІІ обласний етап Всеукраїнських обласних олімпіад з навчальних предметів . Учні Малинівського ЗЗСО І-ІІ ст. гідно представили нашу громаду. Учениця 9 класу Келер Руслана з української мови та літератури посіла  ІІІ місце.  Мажуга Ярослава учениця 8 класу зайняла І місце з історії.