Новенька техніка для громади!!!

Новенька техніка для громади!!!

Любецькою селищною радою було придбано, для потреб громади, за рахунок коштів субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад через процедуру закупівлі відкриті торги:

Модернізація освітлення дитячого садочка.

Модернізація освітлення дитячого садочка.

Для дотримання санітарних норм та економії електроенергії, в дитячому садочку замінили старі неонові лампи на більш економні світлодіодні. На першому етапі будуть замінені лампи в ігрових кімнатах, де потребується найкраще освітлення, на черзі актова зала, коридори та спальні. Всього для повного переходу на більш екологічне та економічне «ЛЕД» освітлення дитячого садка планується замінити близько 100 ламп. Вуличне освітлення території садочка також  буде відновлене поетапно, на сьогоднішній день встановлені ліхтарі  зі сторони вул. Преображенська.

Привітання ветеранів органів місцевого самоврядування

Привітання ветеранів органів місцевого самоврядування

7 грудня працівники Любецької селищної ради з квітами та з найкращими побажаннями привітали ветеранів органів місцевого самоврядування з їхнім професійним святом, які свого часу також працювали на благо народу. Дуже приємно було бачити радість в очах та чути слова подяки.

День місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування – це подія, що не лише яскраво підтверджує активну участь широких мас населення в управлінні державою, високу роль самоврядності як найдемократичнішої, наймасовішої форми управління в суспільстві, а й возвеличує чесну й самовіддану працю сільських, селищних, міських голів, депутатів і працівників виконавчих апаратів місцевих рад.

День пам'яті жертв голодоморів

День пам'яті жертв голодоморів

Сьогодні, 24 листопада, вшановуємо невинно убієнних голодом українців. Тисячі людей запалюють  свічку пам'яті та приходять до пам'ятних знаків, щоб згадати біль і смуток тисяч родин.