Обережно, борщівник!

   В останні роки на території України поширився бур’ян, так званий борщівник Сосновського. Росте він обабіч річок, доріг, лісів, а тепер поступово перебирається і на поля, дачні ділянки. Борщівник — отруйна рослина висотою до двох метрів, а то й більше.

День захисту дітей

Дорогі юні друзі!         Щиро вітаю вас із світлим і прекрасним святом – Міжнародним  Днем  захисту дітей.

До уваги батьків!

Служба у справах дітей Любецької селищної ради звертає увагу батьків на те, що з настанням канікул та літнього відпочинку зростає ризик дитячого травматизму. 

«ЧАРІВНА КРАСА ВИШИВАНКИ»

Під таким гаслом в Т. Шевченківській бібліотеці працівники культури Гурська М. та Симонва Н. провели майстер-клас з майстринею Брагидою О. Були присутні учні та вчителі школи. Олена Леонідівна розповіла з чого почалася українська вишиванка та що означали кольори на ній. Потім дівчата відвідали майстринь вдома де мали змогу побачити роботи народних умілиць. Деякі з них я і хочу вам презентувати.

День вишиванки

Щороку в Україні у третій четвер травня відзначають День вишиванки. У 2019 році свято припало на 16 травня. Це поки ще не офіційне і відносно нове народне свято, покликане сприяти єдності і культурному відродженню всього багатонаціонального українського народу.

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

               У цей великий день ми згадуємо всіх, чиє життя відібрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку повагу ветеранам, які на власних плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.