З Воскресінням Христовим!

Прийміть сердечні вітання із світлим Воскресінням Христовим! Це свято спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. Свято Великодня нагадує нам про те, що кожна людина народжується для добрих справ і творіння. Хай цей день принесе у Вашу оселю радість і надію, гарний настрій, благополуччя й упевненість у завтрашньому дні. Нехай Воля Господня надихає Вас на праведні справи, закликає до милосердя, додає натхнення і сили в ім’я здійснення й процвітання України. Христос Воскрес!

Весна, це не тільки пора пробудження, відродження та цвітіння...

Один із напрямків активної політики зайнятості населення на ринку праці є громадські роботи, які організовуються місцевими органами влади у співпраці з державною службою зайнятості. Чому ж такому виду робіт відводиться важлива роль? Аргументи досить переконливі. Завдяки їм можна пом'якшити або випередити наслідки безробіття - залишившись без роботи, людина втрачає не тільки засоби до існування, а й бажання працювати. А тривале безробіття часто відкидає людину «на узбіччя життя». Завдяки участі у громадських роботах незайняті громадяни уникають психологічного стресу, соціальної деградації та дискваліфікації, натомість відчувають себе працездатними, повноцінними членами соціуму.

Дотримуємося правил поводження у прикордонному районі

Ріпкинська районна державна адміністрація  нагадує громадянам, що в межах контрольованих прикордонних районів діють визначені законодавством режимні правила. Так, відповідно до Положення про прикордонний режим, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 року № 1147 зі змінами та доповненнями, громадяни України, іноземці та особи без громадянства в’їжджають у прикордонну смугу та контрольований прикордонний район, перебувають, проживають або пересуваються в його межах на підставі документів, що посвідчують їх особу.

Паразит омела буквально "з’їдає" любецькі дерева.

Продовжуються весняні роботи з благоустрою селища. Триває реставрація стели «Любеч» при в’їзді в селище, змонтований новий паркан по вул. Чернігівській буд. 9 та розпочатий монтаж біля будинку 17.