Подрібнювач деревини в роботі.

Подрібнювач деревини в роботі.

Дуже часто перед жителями приватного сектору, садівниками, прибиральниками прибудинкових територій та комунальними службами виникає питання утилізації побутового сміття у вигляді різних чагарників, гілок і стовбурів дерев. Якщо великі відходи дерева можливо розпиляти й використовувати як паливну деревину в печах або дров’яних котлах, то інші залишки дерев просто викидаються або спалюються.

Новорічний концерт ”Зимова казка”.

Новорічний концерт ”Зимова казка”.

30 грудня у приміщенні Тарасо-Шевченківського сільського клубу відбувся новорічний концерт ”Зимова казка”. Для всіх присутніх святкового дійства зі сцени звучали пісні, танці, комедійні сценки, веселі конкурси. Веселили глядачів маленькі гноми, сніговик, Баба-яга, Дід Мороз та Снігуронька. Розіграли Новорічну безпрограшну лотерею для дітей та дорослих. Глядачі щедро радували всіх учасників оплесками та були вдячні за святковий настрій.

«Мери за економічне зростання»

«Мери за економічне зростання»

Любецька селищна рада приєдналась до проекту «Мери за економічне зростання» (M4EG) – це нова ініціатива Європейського союзу, що розпочала діяльність у січні 2017 року в рамках Східного партнерства. Секретаріат проекту «Мери за економічне зростання» є основним виконавчим органом Ініціативи і керує втіленням Ініціативи в регіоні.

Куди подівся банкомат?

Куди подівся банкомат?

Багатьох жителів громади розхвилювала ситуація, яка склалася в даний час з приводу демонтажу банкомата «Приватбанк» та подальша доля відділення в цілому.

Благодійний захід у підтримку маленького жителя Любецької громади

Благодійний захід у підтримку маленького жителя Любецької громади

Вчора, 17 грудня в Малинівському закладі загальної середньої освіти, за підтримки учнів, вчителів та жителів Малинівського старостинського округа відбувся благодійний захід у підтримку маленького жителя Любецької громади – Бабіч Володимиру, якому лише три рочки, а вже має боротися за своє життя.