Додаткові вибори депутатів сільських, селищних рад до Любецької об’єднаної територіальної громади 23 грудня 2018 року.

Додаткові вибори депутатів сільських, селищних рад до Любецької об’єднаної територіальної громади 23 грудня 2018 року.

                З метою організації та проведення додаткових виборів депутатів до Любецької селищної ради 23 грудня 2018 року, та керуючись п.2 частини 4 статті 25 Закону України «Про місцеві вибори» Любецька селищна виборча комісія утворила наступні одномандатні виборчі округи:

Особливості укладення договору добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування   для отримання субсидії

Особливості укладення договору добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування  для отримання субсидії

Особливості укладення договору добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування

Тренінг «СТОП - БУЛІНГ»

Тренінг «СТОП - БУЛІНГ»

Соціальна нестабільність, що склалася у сучасному суспільстві, зумовлює зростання різних відхилень в особистісному розвитку та поведінці школярів. Це підвищена тривожність, духовна спустошеність, байдужість, цинізм, жорстокість, агресивна поведінка. Особливу увагу привертає проблема насильства в дитячому середовищі, що отримала назву шкільне цькування, а у міжнародній термінології – булінг.

Небезпека ботулізму

Небезпека ботулізму

Останнім часом почастішали випадки захворювання на ботулізм. Не минула ця біда і Чернігівську область. Так, за інформацією ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», в області було  зафіксовано 2 нових випадки ботулізму.

КП «Любецьке» продовжує роботи по благоустрою громади.

КП «Любецьке» продовжує роботи по благоустрою громади.

КП «Любецьке» продовжує роботи по благоустрою громади. З серпня місяця були розчищені кладовища в с. Тараса Шевченка, с. Шумани, смт. Любеч, в с. Шумани відремонтована огорожа навколо кладовища. В смт Любеч повністю відновлена трибуна на стадіоні. Вперше за багато років була проведена робота з гідродинамічного очищення каналізаційної системи , для чого була залучена спецтехніка з ТОВ «Технології гідроочищення» м. Київ. Тривають роботи по ремонту системи водопостачання. Для населення надаються транспортні послуги по перевезенню вантажу, ритуальні послуги.

Турнір на кубок Тарасевича К. М.

Турнір на кубок Тарасевича К. М.

20 жовтня в с. Тараса Шевченка відбувся щорічний футбольний турнір на кубок Героя Радянського Союзу Тарасевича К. М. Змагалися за кубок команди Ріпок, Замглая та Тараса Шевченка. Було обрано найкращих гравців – це Антон Перінга (Т. Шевченка), Сергій Молочко (Замглай) та Воєдило Євгеній (Ріпки), а серед команд Перемогу здобули футболісти з смт. Ріпки, друге місце команда смт. Замглай та третє місце володарі поля – хлопці з с. Тараса Шевченка. Вручив кубки та привітав учасників та гостей турніру голова Любецької ОТГ Сергій Пінчук. За підтримки спонсорів: Бондаря Олега, Симонова Василя, Симонова Миколи, Тарасевича Дмитра були нагороджені команди-учасники по 700грн. кожна.